Apreciem clientii cu atat mai mult pe cei fideli, de aceea suntem incantati sa lansam noul nostru program de fidelitate! Dorim sa ne aratam aprecierea oferindu-ti recompense pentru comenzile pe decomag.ro. In aceasta postare pe blog, iti vom explica cum functioneaza programul nostru de puncte de fidelitate si cum poti incepe sa castigati recompense inca de la prima comanda.

Cum functioneaza programul nostru de fidelitate

Cu programul nostru de fidelitate, castigi puncte pentru fiecare achizitie pe care o faci. Cu cat castigi mai multe puncte, valoarea reducerilor va fi mai mare. Iata cum functioneaza:

  • castigi puncte: pentru fiecare leu pe care il cheltui. Cu cat cheltui mai mult, cu atat castigi mai multe puncte.

  • valorifica punctele: dupa ce ai castigat suficiente puncte, le poti transforma in vouchere de reduceri pentru achizitii ulterioare.

  • beneficiaza de avantaje: in calitate de membru al programului de fidelitate, te vei bucura de beneficii exclusive, cum ar fi acces anticipat la reduceri, promotii speciale si oferte personalizate.

Cum poti sa castigi recompense

Prin inregistrarea pe decomag.ro deveniti client si la fiecare comanda primiti automat puncte de fidelitate. Poti sa verifici soldul punctelor si sa le transformi in vouchere de reduceri din contul tau de pe decomag.ro. Este atat de usor!

De ce sa te alaturi programului nostru de fidelitate?

Programul DecoMag de puncte de fidelitate este conceput pentru a recompensa clientii nostri fideli si a le arata aprecierea noastra. Iata doar cateva motive pentru a va alatura:

  • castigati recompense: vei castiga puncte de fidelitate pentru fiecare achizitie pe care o faci, pe care ulterior le poti valorifica pentru reduceri, produse gratuite sau oferte exclusive.

  • beneficii exclusive: in calitate de membru al programului puncte de fidelitate, te vei bucura de beneficii exclusive, cum ar fi acces anticipat la reduceri, promotii speciale si oferte personalizate.

  • ramai conectat: alaturandu-te programului nostru de fidelitate, vei ramane conectat cu DecoMag si veti fi primul care afla despre noile produse, reduceri si promotii.

Concluzie

Programul nostru de puncte de fidelitate este o modalitate excelenta de a castiga reduceri. Inregistreaza-te astazi si vei incepe sa casti puncte la fiecare achizitie pe care o faci si vei beneficia de beneficii exclusive, cum ar fi reduceri, produse gratuite si oferte personalizate.

Poti verifica aici detaliile tehnice.

Distribuie articolul

comentarii (0)

Nu sunt comentarii