Cosuri

Cauti un cos natural, elegant si practic? Alege din gama noastra de cosuri impletite manual din nuiele, craci sau muschi. Fiecare cos este unic, realizat cu grija si atentie la detalii de catre mestesugari talentati.

Utilizari:

Decor: Cosurile noastre pot fi folosite ca elemente decorative pentru a oferi un aspect rustic si natural casei tale. Le poti umple cu flori, fructe uscate, lumanari sau alte obiecte decorative.

Depozitare: Cosurile sunt ideale pentru a depozita o varietate de obiecte, de la haine si jucarii la alimente si provizii.

Cadouri: Un cos impletit manual este un cadou original si apreciat pentru orice ocazie. Poti umple cosul cu produse cosmetice, dulciuri, bauturi sau alte cadouri speciale.

Beneficii:

Materiale naturale: Cosurile noastre sunt realizate din materiale naturale, durabile si ecologice.

Lucrate manual: Fiecare cos este unic, realizat cu grija si atentie la detalii de catre mestesugari talentati.

Versatilitate: Cosurile pot fi folosite pentru o varietate de scopuri, de la decor la depozitare si cadouri.

Stil rustic: Cosurile noastre aduc un farmec rustic si natural casei tale.

De ce sa ne alegi?

Oferim o gama larga de cosuri impletite din materiale naturale, la preturi accesibile. De asemenea, oferim livrare rapida si sigura.

Cosulet gri oval

15,00 lei
Descopera farmecul rustic si autentic al acestor Cosulete Decorative din Lemn. Fiecare cosulet este meticulos confectionat din lemn natural, evidentiind frumusetea simpla si rafinata a materialelor naturale.

    Cosulet gri 17

    13,00 lei
    Descopera farmecul rustic si autentic al acestor Cosulete Decorative din Lemn.