Burete floral

Descopera pe DecoMag tipurile de burete floral umed pentru plante naturale, sau burete floral uscat pentru plante naturale uscate, in fiverse forme de cilindru , inel, con, inima, sfera sau ventuza.

Buretele floral este un element esential pentru realizarea aranjamentelor florale spectaculoase. Fie ca preferi flori proaspete sau uscate, la noi gasesti buretele perfect pentru nevoile tale:

Burete floral umed: Ideal pentru a mentine florile proaspete hidratate si a le prelungi durata de viata. Buretele absoarbe apa si o elibereaza treptat catre tulpini, asigurand o hidratare optima.

Burete floral uscat: Perfect pentru a crea aranjamente cu flori si plante uscate. Buretele ofera suport si stabilitate aranjamentului, mentinand forma si aspectul acestuia pentru o perioada mai lunga de timp.

Beneficii:

Hidratare optima: Buretele floral umed mentine florile proaspete pentru mai mult timp.

Fixare perfecta: Buretele ofera suport si stabilitate florilor in aranjament.

Durabilitate: Aranjamentele florale realizate cu burete floral au o durata de viata mai lunga.

Versatilitate: Buretele floral poate fi utilizat pentru o varietate de aranjamente, de la buchete simple la decoratiuni complexe.

Burete flori Victoria uscat -cilindru

De la 2,00 lei

Buretii florali uscati sunt o alegere excelenta pentru aranjamentele florale uscate si permanente. Sunt usori si durabili si pot fi folositi pentru a crea o varietate de forme. Buretii florali uscati sunt disponibili intr-o varietate de dimensiuni, astfel incat sa puteti gasi dimensiunea perfecta pentru nevoile dumneavoastra.