Decomag o calatorie intr-o lume plina de forme, culori, texturi!

Decomag a luat fiinta in 2008 si a pornit la drum cu produse pentru evenimente, produse in mare parte lucrate manual asa cum iti doresti

Dorinta de a tine pasul cu timpul si timpurile si de a diversifica gama de produse in functie de nevoile pietei a condus la dezvoltarea si altor segmente.

Decomag are in permanenta o oferta in schimbare, care doreste sa raspunda nevoilor clientilor legate de descoperirea de noi produse,

materiale si noi modalitati de utilizare a materialelor cunoscute.

materiale-floristi

Gasesti decoratiuni care servesc la infrumusetarea spatiilor in care petrecem mult timp si acestea trebuie sa fie cele mai frumose. Flori uscate, muschi, scoarte, articole din mestecan impreuna cu alte decoratiuni cresc valoarea estetica a interiorului in care sunt amplasate.

Gama larga de produse , plante uscate si stabilizate gata de utilizat protea, kuwa, matsumata, lotus, felii de fructi uscate, conure, shola, salignum, ciuperci, iarba decorativa, pampas toate acestea prind viata in mana priceputa a unui designer care le transforma in adevarate opera de arta.

Pentru floristi regasim produse specifice , structure, benzi, sarme, sarme decorative, foarfeci, cutite , bureti, lipici si alte multe produse necesare realizarii unei opera de arta.

Primavara oferim o multime de pasari, fluturi, muschi , pene, coronite. Inimi de multe dimensiuni texturi pentru Ziua Indragostitilor si accesorii si decoratiuni pentru Sabatorile de Paste , oua decorative, iepurasi si alte decoratiuni specific acestui anotimp. Pentru vara , grau si alte ierburi decorative, scoici, pietricele colorate. Toamna vine cu dovlecei, decoratiuni din frunze, coronite din muschi si din rachita. Abundenta cea mai mare este oferta pentru Craciun , ghirlande, figurine, brazi, toate acestea acoperite de sclipici, inghet, zapada toate acestea aducand o nota de naturalete produselor.

decoratiuni

evenimente-private

Te ajutam sa gasesti invitatiile, marturiile sau cadourile potrivite, suntem alaturi de tine cu sfaturi si idei adecvate evenimentului tau pastrand specificul locatiei si al tematicii

Impreuna cu furnizorii nostrii alesi pe criterii de calitate si profesionalism livram in toata tara flori si plante uscate crescute si produse in Europa, Africa si Asia.

Ne respectam clientii si tratam cu maxima seriozitate fiecare solicitare. Raspunsul clientilor nu a intarziat sa apara si ne-au recompensat cu multe stelute pe facebook.

Vino sa ne vezi

Te asteptam la show room pentru a alege ce ti se potriveste din produsele noastre si sa descoperim impreuna idei creative pentru decoratiuni cu gust.

Ne gasesti aici:

Ploiesti-Prahova

Strada Marasesti 263, Bloc 12A

Nu uita să faci o programare la telefon: 0753326624 sau 0743326624.