Plante uscate

Plantele uscate decorative sunt o modalitate excelenta de a aduce un suflu natural si elegant decorului tau. Spre deosebire de florile proaspete, care se ofilesc rapid, plantele uscate pot dura ani de zile cu o ingrijire minima.

Descopera frumusetea atemporala a florilor uscate! La DecoMag te asteapta o gama bogata de modele, de la cele clasice la cele exotice, perfecte pentru a crea aranjamente memorabile pentru orice ocazie.

Varietate pentru orice gust:

Grau uscat si colorat aduce un element rustic si autentic decorului, perfecte pentru aranjamente de toamna sau cu inspiratie boema.

Lagurus uscat poate fi utilizat pentru a decora vaze, cosuri, boluri decorative sau rame foto. Adauga o nota naturala si eleganta spatiului de locuit.

Phalaris uscat este ideal pentru a crea buchete, coroane, ghirlande si aranjamente de masa. Se potriveste perfect cu diverse stiluri, de la rustic la modern.

Achillea uscata si colorata este o alegere populara pentru decoratiuni datorita aspectului sau delicat si texturii fine.

Glixia uscata si colorata este o alegere populara pentru decoratiuni datorita aspectului sau elegant si aromei delicate.

Pampasul uscat este o optiune versatila si eleganta pentru decoratiuni, oferind o nota naturala si delicata oricarui spatiu. Cu o gama variata de culori, texturi si dimensiuni, pampasul uscat poate fi integrat cu usurinta in diverse stiluri si aranjamente decorative.

Frunzele de palmier decorative sunt o modalitate populara de a adauga o nota de tropice oricarui spatiu. Pot fi folosite intr-o varietate de aplicatii, de la aranjamente florale la decorarea peretilor.

Ruscus este folosit in scopuri decorative de secole. Frunzele si tulpinile uscate pot fi folosite pentru a crea aranjamente florale, coroane si ghirlande.

Broom Bloom combinat cu alte materiale naturale, cum ar fi conuri de pin, fructe de padure uscate si scoarta de copac, pentru a crea aranjamente decorative unice. De asemenea, poate fi vopsita sau vopsita pentru a crea un aspect personalizat.

Protea uscata este o alegere populara pentru decorarea nuntilor, botezurilor, petrecerilor si altor evenimente speciale.

Gypsophila o floare uscata delicata, cunoscuta si sub numele de "baby's breath".

Lavanda o planta uscata cu un parfum relaxant si calmant.

Beneficiile utilizarii plantelor uscate decorative:

Durabile: Plantele uscate pot dura ani de zile cu o ingrijire minima.

Versatil: Pot fi folosite pentru a crea o varietate de aranjamente decorative.

Usor de intretinut: Nu necesita udare sau fertilizare.

Accesibile: Sunt o optiune mai accesibila decat florile proaspete.

Tipuri de plante uscate decorative:

Buchete uscate: o modalitate simpla si eleganta de a adauga culoare decorului tau.

Aranjamente florale uscate: pot fi create intr-o varietate de stiluri pentru a se potrivi cu orice decor.

Ghirlande uscate: o modalitate festiva de a decora casa ta pentru sarbatori sau ocazii speciale.

Idei de decorare cu plante uscate decorative:

Asezati un buchet uscat intr-o vaza pe o masa sau un raft.

Creati un aranjament floral uscat pentru a decora o masa de dining sau o consola.

Atarnati o ghirlanda uscata pe o usa sau pe un perete.

Adaugati pampas sau gypsophila la un buchet de flori proaspete.

Folositi lavanda pentru a parfuma casa ta sau pentru a crea un saculet relaxant.

Plantele uscate decorative sunt o modalitate frumoasa si durabila de a va decora casa. Cu o varietate de tipuri si stiluri disponibile, exista cu siguranta plante uscate decorative care se potrivesc perfect decorului tau.

Sabulosum albit

15,00 lei
Descopera rafinamentul si frumusetea naturii cu plantele uscate Sabulosum.Fara grija ingrijirii si fara riscul de a se ofili, aceste plante reprezinta o alegere perfecta pentru cei care apreciaza frumusetea naturii in toata splendoarea sa.

  Meridianum albit

  15,00 lei
  Aceste plante uscate Meridianum sunt ideale pentru cei care cauta solutii decorative durabile si eco-friendly. Fara grija ingrijirii si fara riscul de a se ofili, aceste plante reprezinta o alegere perfecta pentru cei care apreciaza frumusetea naturii in toata splendoarea sa.

   Casunia albita

   13,00 lei
   Casunia albita, planta naturala uscata albita, planta decorativa