Unelte floristica

Esti un florist experimentat sau un pasionat de arta florala dornic sa explorezi noi orizonturi creative si sa mentii prospetimea florilor pe termen lung? Categoria noastra de unelte floristice iti ofera libertatea de a crea aranjamente florale spectaculoase,  oferindu-ti totodata solutii inovatoare pentru ingrijirea florilor.

Gaseste la noi:

Foarfeci si cutite florale: modele ergonomice din materiale rezistente, pentru taierea precisa si eficienta a florilor si tulpinilor.
Instrumente aranjare flori: pensete, cleme, agrafe din materiale durabile, concepute pentru o manipulare delicata a florilor.
Curatatori de frunze: dispozitive special concepute pentru a indeparta cu usurinta frunzele inutile, prelungind durata de viata a florilor.

De ce sa alegi uneltele noastre floristice:

Calitate: Produse fabricate din materiale de inalta calitate, pentru o durata de viata lunga si o utilizare eficienta.
Inovatie: Gama speciala de unelte te provoaca sa explorezi tehnici creative si sa iti depasesti limitele artistice.
Sustenabilitate: Promovarea unei abordari responsabile a floristicii, respectand natura si minimizand impactul asupra mediului.
Ingrijire: Solutii inovatoare pentru a mentine prospetimea florilor pe termen lung.
Preturi competitive: Accesibilitate si un raport calitate-pret excelent.
Livrare rapida: Comanda online si bucura-te de livrare rapida a comenzilor.


Descopera o noua era a creatiei florale si a ingrijirii florilor cu uneltele noastre profesionale!

Foarfeca pruning

De la 28,00 lei

Perfecta pentru taierea precisa a ramurilor, tulpinilor si frunzelor in gradina, in sere sau in ghivece de flori. Este ideala si pentru utilizarea in ingrijirea plantelor de interior sau in amenajarea balconului. Poate fi folosita si pentru indepartarea florilor ofilite sau a ramurilor moarte, contribuind la mentinerea sanatatii si aspectului plantei.

  • Nou

Curatator flori

12,00 lei
Este ideal pentru a pregati flori pentru aranjamente florale, asigurandu-te ca fiecare floare arata perfect in compozitia ta.