Alegerea produselor

Folosind meniul si filtrele, navighezi prin categoriile de produse, sau poti sa introduci denumirea produsului in casuta de cautare. Odata ce ai gasit un produs care se potriveste dorintelor tale apasa pe butonul "Adauga in cos" pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi 

Vei fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde ai posibilitatea sa revizuiesti lista produselor, sa modifici cantitatea produselor pe care intentionezi sa le cumperi, sa verificii valoarea facturii, sau sa renunti la unul sau mai multe din produsele selectate.

Pentru anumite produse inainte de adaugarea in cos sunt necesare completarea campurilor specifice necesare personalizari (text, culoare, accesorizare).

 

Trimiterea comenzii

Pentru a putea comanda produsele alese vei gasi in pagina dedicata  solicitari legate de adresa de email cu care v-ati inregistrat si parola.

In cazul in care comandati pentru prima data de la decomag.ro, apasati butonul de inregistrare "Creare cont". Daca ai mai comandat pe decomag.ro atunci acceseaza link-ul "Autentificare" si copleteaza datele initiale de inregistrare

Inregistrarea datelor personale

Pentru a putea sa te inregistrezi este necesar sa completati toate rubricile obligatorii, cele care au in dreptul lor mentiunea "Obligatoriu"). Daca doriti sa achizitionati pe firma trebuie sa completati si campurile specifice: "Companie", "CNP/Cod Fiscal" si "Nr registrul comertului".

Date de livrare

Daca adresa de livrare este diferita de adresa de facturare trebuie sa debifazi casuta "Adresa de facturare nu este diferita de adresa de livrare" si trebuie adaugata noua adresa. In pasul urmator se alege atat adresa de facturare cat si adresa de livrare.

Modalitati de livrare

In aceasta sectiune poti alege varianta de livrare. In functie de preferinte,  disponibilitate si costuri alege unul din curierii care vor livra coletul la adresa mentionata in sectiunea precedenta

Modalitati de plata

In aceasta pagina poti alege o modalitate de plata. Ai de ales intre plata cu numerar la livrare, plata la ghiseul bancii sau transfer bancar/CEC.

 

Plata in numerar la livrare

Se face la livrarea marfii, in lei, la valoarea din momentul confirmarii prin email sau telefonice a comenzii.

Incasarea banilor se va face de catre agentul care efectueaza livrarea.

Aceasta modalitate este disponibila doar pentru comenzi ce nu depasesc valoarea de 800 lei (TVA inclus)

 

Ordin de plata / virament bancar/CEC

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele :

Nume firma : SC NUOVA IDEA SRL

Cont lei: RO45INGB0000999902088705

ING BANK ROMANIA

Cod unic inregistrare: RO23287609

Nr. Registrul Comertului: J29/434/2008

Aceasta modalitate de plata se adreseaza atat persoanelor juridice cat si celor fizice.

Expeditia marfii se va face din momentul in care plata a fost confirmata.

Indiferent de metoda de plata aleasa pentru comenzi care depașesc valoarea de 500 lei (TVA inclus) și includ produse ce necesita productie, personalizare, sau pentru retinerea unor produse pe stoc, decomag.ro poate solicita plata unui avans prin transfer bancar in valoare de până la 30% din valoarea comenzii. Suma achitata in avans se va scade din valoarea totala, la livrarea produselor urmand sa plateasti doar diferenta.

 

Finalizarea comenzii

Bifeaza casuta cu acceptarea termenilor si conditiilor de vanzare si butonul "Comanda".