Daca doresti sa iti decorezi casa cu flori dar se dovedeste dificil atat din perspectiva intretinerii  dar si a costurilor este cazul sa te gandesti sa incerci plantele si florile uscate. Acestea sunt foarte populare in acest moment. Asta spune si Google unde cautarile de flori si plante uscate au crescut semnificativ in acest an.  Exista multe motive pentru a lua in considerare investitiile in cateva buchete de  flori uscate. Sunt prietenoase cu mediul, termenul de valabilitate lung,biodegradabilitatea si intretinerea reduse. Nu trebuie decat sa le ti departe de soare si de apa.

Florile si plantele uscate au inceput sa devina populare si printre mirese care doresc un buchet de nunta iesit din tipare si care sa arate impecabil pe toata durata evenimentului. In plus se pot bucura de buchet pentru mult timp dupa eveniment.

Iti prezentam mai jos 5 motive  pentru care poti sa folosesti plante uscate fie intr-un aranjament cu care sa-ti decorezi casa, fie pentru decorarea unui eveniment fericit din viata sau chiar a buchetului de mireasa.

1. Florile uscate nu au nevoie de intretinere

Daca esti iubitoare de flori dar timpul nu iti permite sa ai grija de ele florile uscate sunt alegerea potrivita.

2. Plantele uscate sunt disponibile tot timpul anului

In plus florile vopsite pot fi in trend oricand  deoarece pe fiecare an se pot schimba culorile in functie de tendinte. Pot fi asortate cu orice sarbatoare din an. 

3. Dureaza mai mult

In medie un aranjament de plante uscate dureaza pana la un an fara a fi necesara intretinerea.

4. Flori uscate ca si florile naturale le poti gasi in diverse forme si culori

DecoMag  este importator direct pentru o variata gama de flori uscate si plante uscate precum si alte materiale naturale sau accesorii care  te pot ajuta in realizarea unor decoruri si buchete inedite.

5. Se poate lucra mai usor cu plante uscate

Pentru realizarea unui decor se por introduce in burete uscat, se pot lipi cu silicon, se pot lega cu sarma, banda adeziva sau alte materiale de fixare. Astfel pot fi usor integrate in aranjamente clasice in vaza, dar si in aranjamente moderne pe structura metalica, coronite pentru sarbatori, sau orice alte structuri.

 

Distribuie articolul

comentarii (0)

Nu sunt comentarii