Pastele este dupa colt, se simte ca o gura de aer dupa o iarna lunga si cu ceva zapada.

Impreuna cu semnificatia crestina a acestei sarbatori , Pastele este sarbatoarea care ne umple inimile de bucurie si sentimente de bunatate atat de necesare.

Inainte de a fi timpul se deschideti cadourile si sa stati in jurul mesei impreuna cu cei dragi in Duminica Pastelui trebuie sa pregati casa pentru acesta sarbatoare.

Puneti-va abilitatile de bricolaj in actiune si creati o minunata coronita de Pasti pentru usa de la intrare . Coronitele de Paste se pot realiza foarte usor.

coronita de paste

Folosim coronita baza care se decoreaza cu elemente din natura, ramuri verzi si cu elemente decorative specifice Pastelui, Primaverii  oua pastel, iepurasi, fluturi.

Rezultatul un real success !

Cum detaliile fac diferenta haideti sa faceti cele mai frumose decoratiuni pentru masa de Paste.

Iepurasi simpatici, pasarele multicolore, fluturi pastel pot da o nota jucausa fiecarui aranjament, atragand atentia prin veselia lor.

Asezate pe smocuri de iarba, pe scoarta de copac  vor deveni decoratiuni intr-o dimensiune redusa , o gura de aer proaspat in coltul pe care-l vor impodobi.

iepurasi de paste

Adevaratele protagoniste ale acestei perioade si ale acestei stari de spirit  sunt florile.

Un simbol al speranței si bucuriei florile sunt perfecte pentru aceasta ocazie fericita si stralucitoare precum Pastele si Primavara.

Transformati casa, impodobiti-o cu aranjamente florale colorate, gasiti cele mai dragute idei de decorare de Pasti, toate foarte usor de facut!

O masă de Paște cu un gust rustic, dar eleganta se poate realiza folosid vase cu aspect de piatra in care se pot pune crengute cu flori din propria gradina.

Daca doriti cu adevarat sa profitati de tot ce are de oferit aceasta primavara si aceasta sarbatoare este timpul sa  incepeti pregatirile!

 

Distribuie articolul

comentarii (0)

Nu sunt comentarii