Contact rapid: +40753326624 | +40743326624 | serviciul clienți | office@decomag.ro | facebook google+ twitter

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Mai mult

Accept

Modalităţi de livrare şi taxe de transport

Livrarea comenzilor în Ploieşti se face prin curierii proprii:

GRATUIT la sediul dumneavoastră.

 

Livrarea comenzilor în alte localităţi se face prin serviciul de curierat rapid Fan Curier, Nemo Expres sau Priori Post.

Produsele comandate se livrează în toate oraşele reţelei de livrare asigurată de catre Fan Curier, Nemo Expres sau Priori Post precum şi în  oraşele sau comunele care nu fac parte din reţeaua operatorilor de curierat menţionaţi contra unei taxe  pentru km suplimentari. 

Pentru detalii privind costurile de transport:

FanCurier (click aici)
Nemo Expres (click aici)

 

Produsele se livrează în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul ătransportului pâna la livrare.

 

Termen de livrare

Termenul de livrare poate varia în funcţie de produsul comandat şi de disponibilitatea sa.
Termenul de livrare obişnuit se încadrează între 2 şi 5 zile lucrătoare din momentul înregistrării şi confirmării comenzii. Pentru produsele hand-made ce se realizează la comandă durata de livrare poate ajunge până la 15 zile lucrătoare. Operatorul va informa clientul despre termenul de livrare. În cazul în care produsul respectiv devine temporar indisponibil, operatorul vă va informa despre acest lucru în momentul confirmării telefonice a comenzii. În această situaţie operatorul vă va comunica noul termen de livrare. Aveţi opţiunea de a alege între a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.


Pentru livrarea prin curier rapid, de obicei a doua zi lucrătoare veţi primi pachetul la adresa specificată. În cazul în care nu sunteţi găsit la adresa specificată, veţi fi sunat de către firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare.


În cazul plăţii în avans prin virament bancar/transfer/CEC, termenul de livrare se măsoară din momentul dovedirii plătii (OP confirmat de bancă) sau după intrarea banilor în contul decomag.ro.


În cazul în care nu veţi fi găsit la data şi ora stabilite de agent pentru livrare, decomag.ro va păstra bunurile comandate timp de cinci zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactam din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu puteţi fi găsit, comanda va fi anulată.


Dacă doriţi ca produsele comandate să fie livrate într-o anumită zi şi într-un anumit interval orar, notaţi aceste informaţii în caseta de "Observaţii" de pe pagina de comandă. Comenzile vor fi livrate la data şi ora stabilite în momentul confirmării telefonice a comenzii.

 

În cazul în care constataţi că pachetul dumneavoastră a sosit avariat sau desigilat vă rugăm să-l  verificaţi împreună cu agentul de curierat şi dacă constataţi şi deteriorarea produselor comandate refuzaţi coletul (menţionând motivul refuzului pe borderoul de livrare) şi vă rugăm să ne contactaţi în cel mai scurt timp pentru remedierea problemei.

Agenție organizări evenimente

Secretele evenimentului tău

Culori nunţi 2017
6 combinații de culori nuntă 2017

by Deco MAG, 5/01/2017

Despre culori, numai de bine! Căci ce-ar fi viața fără culoare...

Desfasurarea botezului
Ce trebuie să faci la botez

by Deco MAG, 14/09/2013

O nouă viată un nou început în familie. Prin taina botezului, copilul este creştinat...

Vino să ne vezi!
Vino să ne vezi!

by Deco MAG, 14/09/2013

Te așteptam la show room pentru a alege ce ți se potrivește...